Óbudai Autójavító Kft. - Audi Centrum Budapest Hírek

Aktuális híreink

 • Az új Touareg
  Újdonság a Volkswagentől 2023.10.24.

  Bemutatkozik az új Touareg

  A Touareg a nagy szabadidő-autók kategóriájának polihisztora – az utazóautó, a vontatójármű és a terepjáró tökéletes egyvelege. A Volkswagen most műszakilag és megjelenésében is számos ponton továbbfejlesztette e prémiummodelljét. A Volkswagen típusai közül elsőként az új Touareg kapta meg az interaktív IQ.LIGHT HD – Matrix fényszórót. A HD a High Definition, azaz „nagyfelbontású” rövidítése – az új világításrendszer több mint 38 000 multipixeles LED-et használ. Hátul az új, LED-es lámpatestekről ismerhető fel a fiatalítás, az ezek, illetve a Volkswagen embléma között húzódó vízszintes LED-es sáv is vörösen világít. Új tetőterhelés-érzékelő és továbbfejlesztett futóművek növelik a tartományt a legnagyobb kényelem és a maximális teljesítmény között. A kiváló minőségű belsőtér is még kifinomultabb, mint eddig. A Touareg újra elérhető erős, turbófeltöltős benzin- és dízelmotorokkal, valamint két, külső forrásról tölthető hibrid hajtással. A kínálat csúcsa: a Touareg R eHybrid4/5 340 kW (462 LE) teljesítménnyel. A Volkswagen R által fejlesztett kivételes szabadidő-autó rövidebb utakra tisztán elektromos hajtással is használható.

 • ID.X
  Újdonság a Volkswagentől 2023.10.22.

  A Volkswagen Locarnóban bemutatta ID.X Performance show-modelljét

  A Lago Maggiore svájci oldalán, Locarnóban mutatta be a Volkswagen szeptember 8. és 9. között, a felső-középkategória tisztán elektromos sportlimuzinjáról alkotott vízióját. Az ID.X Performance show-modell erőteljes összkerékhajtásával, Performance-karakterű futóműhangolásával és kifejező megjelenésével kelt mély benyomást.

 • Az új Passat Variant világpremierje
  Újdonság a Volkswagentől 2023.09.06.

  Volkswagen Business Class – Az új Passat Variant világpremierje

  Bemutatkozott a nagyközönség előtt a legendás Passat legújabb generációja. Több mint 34 millió eladott példányával a Passat – a Golf után, ám immár a Bogár előtt – minden idők második legnagyobb darabszámban értékesített Volkswagen-modellje a világon.

 • Audi Centrum Budapest
  Innováció 2023.05.10.

  ÉVES ENERGETIKAI SZAKREFERENSI RIPORT

  Óbudai Autójavító Kft. 2022. évi energetikai riportja.

 • Óbudai Autójavító Kft.
  Innováció 2022.05.13.

  Éves energetikai szakreferensi riport

  Óbudai Autójavító Kft. 2021. évi energetikai riportja.

 • Drop&Go
  Szervizhírek 2021.12.04.

  Drop&Go szolgáltatásunk egy új átadás-átvételi lehetőség, amelynek célja, hogy rugalmas és érintkezésmentes lehetőséget biztosítson az autók szervizmunkára történő leadásához vagy visszavételéhez.

  Amennyiben gyorsan, esetleg a nyitvatartási időn kívül szeretné járművét leadni vagy javítás után átvenni, akkor az új szolgáltatás nyújtásában résztvevő márkaszervizekben -az általuk megadott időintervallumban lehetősége van ezt megtenni.

 • Óbudai Autójavító Kft.
  Innováció 2021.05.16.

  Éves energetikai szakreferensi riport

  Óbudai Autójavító Kft. 2020. évi energetikai riportja.

 • VEKOP-5.1.1-5-1-2-16-2019-00153
  Innováció 2020.02.03.

  VEKOP-5.1.1-5-1-2-16-2019-00153

  Komplex Épületenergetikai fejlesztés

 • .
  Esemény 2019.09.09.

  Különleges szolgáltatás újságírók számára: A „Volkswagen live” adások első alkalommal közvetítenek az IAA 2019-ről

  Első alkalommal fog a Volkswagen élőben beszámolni az autókiállításról egy Newsdesk (híroldal) és egy TV stúdió útján: Az IAA (Frankfurti Autószalon) kezdetétől a Kommunikációs Osztály napi közvetítést biztosít a 3-as csarnokban található standról, Frankfurt am Mainból, az adások a kiállítás megnyitóját megelőző napon kezdődnek, és a sajtónapokon is (szept. 10-11) folyamatosak lesznek. A híroldalon a média képviselői szöveges, kép- és filmanyagokat, valamint közvetlen kapcsolatot kapnak az interjúpartnerekkel. Az újságírók munkaállomásokat is használhatnak, melyek a kiállítási standon találhatók.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.