Újdonság a Volkswagenről
2019.07.30.

Az új Volkswagen Passat - most finanszírozási akcióval!

Az Óbudai Autójavító Kft.-nél  már rendelhető a megújult Volkswagen Passat
Új Volkswagen Passat

A Volkswagen Passat egy igazi bestseller: a modell 2019 tavaszán lépte át a 30 millió átadott darabos álomhatárt, amivel világszerte a legsikeresebb középkategóriájú modellé lépett elő.

A közönségkedvenc limuzin eddigi sikereit most a modell megújulásával koronázza meg a Volkswagen. Az új Passatba olyan csúcstechnológiák is belekerültek, mint a részben-automatizált vezetési élményt nyújtó Travel Assist rendszer, vagy az eddig kizárólag a Touareg luxus-SUV számára fenntartott LED-Mátrix fényszórók! A központi kezelőegység is nagyot fejlődött: az új digitális műszerfalat még kontrasztosabb megjelenítéseket letisztult és igényes grafikák jellemzik, miközben a rendszer funkciói is bővültek.

Az új Passat már bevezetéskor a 190 lóerős benzines és turbó-dízel motorokat, valamint a 240 lóerős TDI-motorral érhető el az Autó Szélesnél! Érdemes érdeklődi a Porsche bank 5,99%-os kamatozású finanszírozási akciója után is, hiszen ha ezt az Autó Szélesnél kötött Casco- és KGFB-biztosítással együtt kéri, akkor további 300.000.- Ft vételár kedvezményt biztosítunk a vadonatúj modell árából.

Kérjen ajánlatot az Óbudai Autójavító Kft. – től a megújult Volkswagen Passatra személyesen Budapesten, a Mozaik u. 1-3 szám alatt, vagy az alábbi űrlap segítségével https://www.obudai-autojavito.hu/kapcsolat .