Újdonság a Volkswagenről
2021.09.04.

Shaping Mobility Hub: a jövő mobilitása a Volkswagen szerint

A Volkswagen a müncheni Nemzetközi Autókiállítás (IAA MOBILITY) alkalmával indítja útjára új platformját a jövő mobilitása iránt érdeklődők számára. A Shaping Mobility Hub (www.shaping-mobility.volkswagen.com) platformon a felhasználók exkluzív történetekhez és vitás kérdésekkel kapcsolatos véleményekhez férhetnek hozzá, de az oldal emellett rálátást biztosít és széles körű kutatásra ad lehetőséget a fenntarthatóság, innováció, az elektromobilitás és a digitális életmód területén is.
IAA MOBILITY

Szeptember 6-án és 7-én a Volkswagen naponta többször is jelentkezik majd ezen a platformon online streamekkel Münchenből az IAA-ról.

A márka beszámol aktualitásairól, jövőbeli stratégiájáról, valamint szó esik azokról a kérdésekről is, amik jelenleg a legfontosabbnak számítanak a mobilitás jövőjét illetően.


A hétfői és keddi nap programja:

06.09.2021  09:55–10:35
Volkswagen live – What’s up?
A legújabb ID. koncepcióautó világpremierje, beszélgetés Ralf Brandstätter vezérigazgatóval


06.09.2021 11:30–12:00​
Design beszélgetés
A Volkswagen Designról Jozef Kabaň, design vezető részvételével.


06.09.2021 13:30–14:00
Volkswagen live – What’s new?
Beszélgetés Nicole Scott tech influenszerrel, Jozef Kabaň design vezetővel és Wincent Weiss énekessel.


07.09.2021 10:00–10:30
Volkswagen live – What’s next?
Beszélgetés Klaus Zellmerrel, a Volkswagen marketingért felelős igazgatótanácsi tagjával és Verene Bentelével az elektromos autózásról.


07.09.2021  10:30–11:00
Way to ZERO beszélgetés
Beszélgetés Murat Aksel igazgatótanácsi taggal a Way to ZERO stratégiáról.
 

Csatlakozzon bármely időpontban a Shaping Mobility Hub felületén, a https://shaping-mobility.volkswagen.com/en/livestream-14668 linken keresztül!


A Shaping Mobility Hub segítségével a Volkswagen tovább tágítja az elérhető témák körét. A platform lehetővé teszi a média és az érdeklődők számára, hogy elmerüljenek a mobilitás jövőjében: átfogó tájékoztatást nyújt a Volkswagen struktúraváltó programjáról, amelynek központi eleme a jövő mobilitása, megtámogatva ezt az ACCELERATE stratégiával. Hiszen az elektromobilitás csak a kezdet – nagyobb ugrás lesz majd a digitalizáció, a szoftveralapú termékek és az önvezetés.


Új formátumok: izgalmas, szenvedélyes tartalmak, rengeteg háttérinformációval


A fontos események – mint az IAA MOBILITY 2021 rendezvény – élőben tekinthetők meg a Shaping Mobility Hubon. Igazi csemegékre talál az is, aki inkább hallgatni szeretné a tartalmakat: a Shaping Mobility podcast keretein belül független szakértők mondják el véleményüket a holnap mobilitási trendjeiről.


A Shaping Mobility tartalmak egyszerűen megoszthatók a Twitteren, a LinkedInen, vagy a Facebookon, illetve e-mailen keresztül. Az új platform angol és német nyelven elérhető. Aki többet szeretne megtudni a különböző termékekről és modellekről, a Volkswagen Newsroom (www.volkswagen-newsroom.com) oldalon megtalálja a legfrissebb médiacsomagot, míg a Volkswagen oldalon www.volkswagen.com a modellekkel kapcsolatos inspirációkról és részletekről olvashat.