Óbudai Autójavító Kft. - Audi Centrum Budapest Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Ötven évvel ezelőtt, 1971. november 12-én kezdte meg működését a budapesti Mozaik utcában az Óbudai Autójavító.
2021.12.01.
Esemény

Ötven évvel ezelőtt, 1971. november 12-én kezdte meg működését a budapesti Mozaik utcában az Óbudai Autójavító.

Ebből az alkalomból sajtótájékoztatót rendeztünk, hogy bemutassuk cégünk elmúlt évtizedeken át tartó történetét, beszéljünk a jelenlegi helyzetről és a jövőbeli kilátásokról.

Sajtó tájékoztató

Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország legrégebb óta működő márkaszervizeként és kereskedéseként folyamatosan a legmagasabb minőségi és műszaki szinten szolgáljuk ki az ügyfeleinket. Az Óbudai Autójavító Kft. mindig is lépést tartott a technikai fejlődéssel, ami a kollégák folyamatos továbbképzésében is megnyilvánul. Aki betér hozzánk, biztos lehet abban, hogy ugyanolyan magas szintű kiszolgálásban lesz része, mint Nyugat-Európa legjobb kereskedéseiben és szervizeiben. Miközben megünnepeljük a múltunkat, lankadatlanul készülünk a jövőre: az elektromobilitás és a digitalizáció terén is az élvonalba akarunk tartozni” – mondta Krénusz Ferenc, az 50 éves Óbudai Autójavító Kft. ügyvezető igazgatója.


Az Óbudai Autójavító ékes példája annak, milyen az, amikor találkozik a kiváló értékesítői munka, a szaktudás, a tradíció, és az autók szeretete” – mondta az eseményen Németh Balázs, a Porsche Hungaria ügyvezető igazgatója.


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.