Óbudai Autójavító Kft. - Audi Centrum Budapest Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Másfél évtizede az élen: ismét a dízelmotoros Volkswagen Caddy nyerte el "Az év haszongépjárműve" díjat
2019.11.18.
Újdonság a Volkswagen Haszonjárművekről

Másfél évtizede az élen: ismét a dízelmotoros Volkswagen Caddy nyerte el "Az év haszongépjárműve" díjat

Huszonnegyedik alkalommal hirdette meg a Camion Truck&Bus magazin "Az év haszongépjárműve" pályázatot, amelyben a Magyarországon bemutatott és forgalmazott haszonjárművek és buszok tizennégy kategóriában versenyeznek. Az olvasók szavazatai alapján kihirdetett eredmény idén is a várt eredményt hozta: az I. kategóriában, a 2,5 tonna alatti haszonjárműveknél 15. alkalommal a Volkswagen Caddy hódította el a díjat.

Az év haszonjárműve 2019

A Volkswagen számára ez a jubileumi győzelem igen értékes, hiszen azt a szaklap haszongépjárműveket használó és ismerő olvasói szavazták meg, és ezzel hiteles visszajelzést adtak a Volkswagen Haszonjárművek minőségéről, elismertségéről. A pályázat történetében még nem volt olyan győztes, aki egymást követő 15 alkalommal nyerte volna meg ezt a díjat. Az első győzelem a Caddy negyedik generációjának 2004-es bevezetésére tehető, azóta folyamatos az elismerés. A népszerűséget a piac is elismeri: az ügyfelek kedvenc városi furgonja a Caddy.

 

A 2019-es pályázat I. kategóriájának győztese a Volkswagen Caddy 2.0 TDI DSG 4MOTION változat lett, melynek motorterében egy kétliteres Euro6 környezetvédelmi besorolásba tartozó TDI motor dolgozik. Erejét a legújabb generációs 4MOTION hajtáslánc közvetíti az útra 6 sebességes duplakuplungos DSG váltó segítségével, alkalmassá téve ezzel a furgont városi- és terepmunkákon egyaránt dolgozó vállalkozóknak is.

 

 A Caddy kedvező fogyasztásának köszönhetően kategóriájának élmezőnyében áll a fenntartási költségeket tekintve, és az alacsonyabb fogyasztás ennél a dízelmotornál is jelentősen csökkent károsanyag kibocsátással jár. A Caddy szó szerint üzemeltetőjének hasznos partnere, hiszen 3,2 köbméteres rakterében akár 762 kg tömeg szállítására is képes, és akár 1500 kg-os terhet is képes vontatni.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.