Óbudai Autójavító Kft. - Audi Centrum Budapest Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Különleges szolgáltatás újságírók számára: A „Volkswagen live” adások első alkalommal közvetítenek az IAA 2019-ről
2019.09.09.
Esemény

Különleges szolgáltatás újságírók számára: A „Volkswagen live” adások első alkalommal közvetítenek az IAA 2019-ről

Első alkalommal fog a Volkswagen élőben beszámolni az autókiállításról egy Newsdesk (híroldal) és egy TV stúdió útján: Az IAA (Frankfurti Autószalon) kezdetétől a Kommunikációs Osztály napi közvetítést biztosít a 3-as csarnokban található standról, Frankfurt am Mainból, az adások a kiállítás megnyitóját megelőző napon kezdődnek, és a sajtónapokon is (szept. 10-11) folyamatosak lesznek. A híroldalon a média képviselői szöveges, kép- és filmanyagokat, valamint közvetlen kapcsolatot kapnak az interjúpartnerekkel. Az újságírók munkaállomásokat is használhatnak, melyek a kiállítási standon találhatók.

.

Ha nem tud ott lenni, akkor sem kell lemaradnia semmiről: az összes prezentáció - például az új márka arculat az új Volkswagen logóval vagy az ID.3 világpremierje - élő közvetítésben követhető az interneten . A Group Night (szeptember 9., hétfő), a Volkswagen sajtótájékoztatója (szeptember 10., kedd), valamint az igazgatósági tagokkal és más szakértőkkel folytatott exkluzív beszélgetések a tv-stúdióból kerülnek közvetítésre a „Volkswagen-live” webcast segítségével. Összességében öt élő közvetítés és az IAA széleskörű kiegészítő anyagai közvetítik a Volkswagent érintő fontos témákat, például érdekes információkat az elektromos mobilitásáról, az ID.3-t vagy az új ID. Családot.

„Volkswagen live” - az összes adás letöltésként is elérhető

Több, mint a megtekintés: különleges szolgáltatásként két kamerapozíciós letöltést kínálunk - így minden médium felhasználhatja az optimális képbeállítást. A programok letölthetők egy online nyitóoldalon, amelyet kifejezetten az IAA-hoz állítottak össze. A nyitóoldal a következő címen található:

DE https://volkswagen-newsroom.gomexlive.com/?lang=de

EN https://volkswagen-newsroom.gomexlive.com/?lang=en

 


 

Hétfő,                        Szept. 9           19.45-20.45      Téma: Group Night

Vendég: Herbert Diess

Kedd,                         Szept.10        10.00-10.45      Téma: Press conference Brand

Vendég: Frank Welsch

                                 Szept.10          15.00-15.30      Témák közt.: DFB kooperáció

Vendég: Joachim Löw

Szerda,                   Szept.11           10.00-10.30     Témák közt: Új Márka arculat

Vendég: Jürgen Stackmann

                                 Szept.11          15.00-15.30      Témák közt: ID.R

Vendég: Romain Dumas

A Volkswagen márka jelenlétével kapcsolatos összes szöveg, információ, kép stb. megtalálható a következő oldalon: https://www.volkswagen-newsroom.com/en

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Volkswagen márkáról:
A Volkswagen Személyautók a világ több mint 150 piacán van jelen és 14 ország több mint 50 termelési helyszínén gyártja járműveit. A Volkswagen 2018-ban 6,24 millió gépkocsit készített, termékei között olyan „bestsellerek” is szerepelnek, mint a Golf, a Tiguan, a Jetta és a Passat. A Volkswagen jelenleg világszerte mintegy 198 ezer, több mint 7700 tagú kereskedelmi hálózata pedig 74 ezer munkatársat foglalkoztat. A Volkswagen következetesen kívánja előmozdítani az autógyártás fejlődését. Az elektromos mobilitás, az okos mobilitás (Smart Mobility) és a márka digitális átalakulása egyaránt a jövő stratégiai fontosságú, alapvető témakörei közé tartozik.
 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.