Óbudai Autójavító Kft. - Audi Centrum Budapest Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Drop&Go szolgáltatásunk egy új átadás-átvételi lehetőség, amelynek célja, hogy rugalmas és érintkezésmentes lehetőséget biztosítson az autók szervizmunkára történő leadásához vagy visszavételéhez.
2021.12.04.
Szervizhírek

Drop&Go szolgáltatásunk egy új átadás-átvételi lehetőség, amelynek célja, hogy rugalmas és érintkezésmentes lehetőséget biztosítson az autók szervizmunkára történő leadásához vagy visszavételéhez.

Amennyiben gyorsan, esetleg a nyitvatartási időn kívül szeretné járművét leadni vagy javítás után átvenni, akkor az új szolgáltatás nyújtásában résztvevő márkaszervizekben -az általuk megadott időintervallumban lehetősége van ezt megtenni.

Drop&Go

A szolgáltatás igénybevételének menete 

1. Időpont foglalás
A márkaszervizünk online időpontfoglalási rendszerén vagy telefonos elérhetőségén keresztül. Ahonnan ezt követően visszaigazoljuk előjegyzését és Drop&Go leadási igényét. 

2. Autó leadás
Leparkolás a márkaszerviz által megadott helyen. Matricával megjelölt átvételi ponton az indítókulcs és a dokumentumok leadása az ott található tasakba helyezve. 

3. Javítási megrendelő lap
A kulcs leadását követően szerviztanácsadó a megbízásról javítási megrendelő lapot állít össze, amelyet elküld az Ön előzetesen megadott email címére.

4. Megrendelés
Az emailen elküldött javítási megrendelőlap visszaigazolása, hogy szervizben a munkálatokat mielőbb megkezdhessék!

5. Elkészült az autó
Amint autójának szervizelése elkészült a szerviztanácsadó elküldi Önnek az elvégzett munkákról szóló értesítést.

6. A számla kiegyenlítése
A költségeket átutalással rendezheti. A számla kiegyenlítése után el is viheti autóját.

7. Az autó átvétele
Amennyiben autóját Drop&Go szolgáltatás segítségével szeretné átvenni, úgy ezt szerviztanácsadóval szükséges előre egyeztetnie! A szerviz munkatársai ezt követően gépkocsiját az előre megjelölt parkolóba teszik, majd annak kulcsát és leadott dokumentumait egy zárt tasakban az átvevő nevére a márkaszerviz Drop&Go pontján elhelyezik. Ön ezt követően a megadott kódszám segítségével ezt a Drop&Go szolgáltatás teljes időtartama alatt bármikor átveheti.


Amennyiben bővebb információra lenne szüksége kérjük lépjen kapcsolatba munkatársainkkal!

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.