Óbudai Autójavító Kft. - Audi Centrum Budapest Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A Golf Variant lett a legjobb családi autó 2022-ben
2022.04.05.
Újdonság a Volkswagenről

A Golf Variant lett a legjobb családi autó 2022-ben

Az Autós Nagykoalíció (ANK) és a Járműipar.hu által szervezett Év Magyar Autója verseny idei kiírásában a Volkswagen ikonikus modellje a Golf is elismerést kapott, a Golf Variant változata nyerte el a Magyar Év Autója 2022 díj családi autók kategóriájának első helyét. A szakmai zsűri szerint a családi autók között a Golf Variant bizonyult a legjobbnak.

Golf Variant

Az ID.3, a Tiguan és az Arteon SHooting Brake tavalyi győzelme után idén is díjazott lett egy meghatározó Volkswagen modell, a 2022-es versenyben a Volkswagen Golf Variant nyerte meg kategóriáját, és ezzel a Magyar Év Autója 2022 címet.

A modell sokoldalú és dinamikus, kívül összetéveszthetetlenül Variant, belül pedig digitális szabadság, variálhatóság jellemzi, mint minden Golfot. Kombi kialakításának köszönhetően egy igazán praktikus, jól kihasználható belső térrel büszkélkedhet az autó, mely magasfokú kényelmet biztosít az egész út során

A családi autók esetében azonban a legfontosabb szempont a biztonság. Azok a járművek, amelyek kommunikálnak egymással a közlekedés során, biztonságosabbá teszik az utakat, kevesebb forgalmi torlódást okoznak és figyelmeztetnek a kialakul vészhelyzetekre. Az alapfelszereltséghez tartozó, veszélyre figyelmeztető rendszer hasznos információkkal segíti a vezetőt, pl. figyelmeztet az építkezésekre vagy a speciális mentőjárművek közeledésére – feltéve, hogy ezek is használnak Car2X rendszert. A kommunikáció WLAN-on (pWLAN-on) keresztül a Car2X technológia segítségével működik. A Car2X funkcióval ellátott, opcionális ACC adaptív sebességtartó automatika számos hasznos információval látja el a vezetőt, vészhelyzet esetén pedig aktívan be is avatkozhat az eseményekbe annak érdekében, hogy az autó és környezete is biztonságosan megérkezzen úticéljához.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.